Rezervacija

 

Ovde možete napraviti rezervaciju neke od soba koje imamo na raspolaganju. Rezervaciju vršite tako što izaberete datum kada želite da dođete i datum do kada zelite ostati. Nakon toga upišite broj odraslih i broj dece za koje želite rezervisati smeštaj u izabranom periodu. Kada potom pritisnete dugme SEARCH/TRAŽI dobićete ponudu slobodnih kapaciteta koji odgovaraju vašem zahtevu sa ukupnom cenom za izabrani broj noćenja. Ostaje samo da upišete svoje podatke (ime, e-mail adresu i broj telefona) pa ćete dobiti potvrdu rezervacije na Vaš mail.

Kapaciteti sa kojima raspolažemo su sledeći:

JEDNOKREVETNA SOBA 1/1

CENA u RSD

Raspolažemo sa 4 jednokrevetne sobe sa kupatilom, čajnom kuhinjom, frižiderom, televizorom, klimom i WI-FI internetom. U cenu je uračunat doručak a postoji i mogućnost dogovora za ostale obroke. Sve sobe imaju prisup zajedničkoj terasi. Obezbeđen besplatni parking (8 otvorenih i 4 zatvorena mesta)

1500,00
 
DVOKREVETNA SOBA

CENA u RSD

Raspolažemo sa dve dvokrevetne sobe sa kupatilom, klimom i WI-FI internetom. U cenu je uračunat doručak, a postoji i mogućnost dogovora za ostale obroke. Sve sobe imaju prisup zajedničkoj terasi. Obezbeđen besplatni parking (8 otvorenih i 4 zatvorena mesta).

1400,00
 
TROKREVETNA SOBA CENA u RSD

Raspolažemo sa tri trokrevetne sobe sa kupatilom, klimom i WI-FI internetom. U cenu je uračunat doručak, a postoji i mogućnost dogovora za ostale obroke. Sve sobe imaju prisup zajedničkoj terasi. Obezbeđen besplatni parking (8 otvorenih i 4 zatvorena mesta).

1300,00
 
DVOKREVETNA SOBA (FRANCUSKI LEŽAJ) CENA u RSD

Raspolažemo sa četiri dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem i terasom. Cena je prikazana po osobi. Sobe su sa klimom i WI-FI internetom. U cenu je uračunat doručak a postoji i mogućnost dogovora za ostale obroke. Sve sobe imaju prisup zajedničkoj terasi. Obezbeđen besplatni parking (8 otvorenih i 4 zatvorena mesta)

1750,00
  _____________________________________________
Copyright (c) JURCA InfoSoft 2014. Sva prava zadržana.
Designed by olwebdesign.com